Welkom bij onze "Business" categorie!

Als je op zoek bent naar krachtige computeroplossingen voor jouw bedrijf, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een breed scala aan producten, waaronder Mini-PC's (NUC), All-In-One (AIO) computers, workstations, 3D/CAD-rendering oplossingen en servers.

Onze Mini-PC's (NUC) zijn ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar een compacte, maar krachtige computeroplossing. Onze Mini-PC's bieden dezelfde kracht als traditionele desktopcomputers, maar nemen veel minder ruimte in beslag. Perfect voor kleine kantoren of werkplekken met beperkte ruimte.

Onze All-In-One (AIO) computers zijn ontworpen om ruimte te besparen en de productiviteit te verhogen. Ze combineren de kracht van een desktopcomputer met het gemak van een geïntegreerd scherm. Ideaal voor bedrijven die behoefte hebben aan veel computerkracht, maar niet willen inleveren op ruimte.

Onze workstations zijn krachtige computers die zijn ontworpen voor complexe taken zoals video- en fotobewerking en 3D-ontwerp. Ze zijn perfect voor bedrijven die werken met grafische programma's en geavanceerde software.

Onze 3D/CAD-rendering oplossingen zijn speciaal ontworpen voor bedrijven die werken met 3D- ontwerp, rendering en simulatie. Ze zijn ideaal voor architecten, ingenieurs en ontwerpers die werken aan complexe projecten en nauwkeurige modellen.

Tot slot bieden we ook servers aan voor bedrijven die behoefte hebben aan krachtige en betrouwbare computeroplossingen voor gegevensopslag, netwerken en andere zakelijke toepassingen.

Of je nu op zoek bent naar een Mini-PC (NUC), All-In-One (AIO), workstation, 3D/CAD-rendering oplossing of server, bij ons vind je de perfecte computeroplossing voor jouw bedrijf. Neem gerust contact met ons op als je hulp nodig hebt bij het kiezen van het juiste product.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Back to Top