De computer specialist | DaVinci Computers
Over DaVinci Computers

De Computer specialist voor uw prebuild of maatwerk PC!

Wij zijn DaVinci Computers. Bij ons kunt u terecht voor de snelste en meest betrouwbare prebuilt computers op maat voor zowel zakelijk gebruik als o.a. voor gaming, streaming en creation!

Onze kracht

Een lange termijn relatie met u.

Wij streven er naar om uw betrouwbare lange termijn partner te zijn. Wij geloven niet in snel geld verdienen, maar in duurzame relaties met onze klanten. De beste reclame is immers een leger tevreden klanten! Wij werken graag op basis van uw offerte aanvraag. Zo kunnen wij u een samenstelling op maat maken die exact aansluit bij uw wensen. Verder zullen wij u helpen wat u allemaal in overweging moet nemen bij de aanschaf van een nieuwe computer. Zo weet u zeker dat het geld waar u ongetwijfeld hard voor gewerkt heeft zo efficiënt mogelijk wordt benut en u ook op de lange termijn nog altijd blij bent met uw aankoop.

Voor op kantoor of gameroom

De betrouwbaarste computer

U wilt gewoon vooruit en dat begrijpen wij maar al te goed. Continuïteit en betrouwbaarheid staat in de samenstelling van onze systemen daarom altijd voorop. Of het nu gaat om een privé- of om een zakelijk gebruikte computer.

Wij kunnen u dat garanderen doordat in onze systemen niet bezuinigd wordt op essentiële onderdelen zoals de voeding, RAM, opslagmedia of het moederbord. U investeert iets extra, maar hiervoor krijgt u de hoogste betrouwbaarheid terug. Wij weten precies welke merken en componenten u het best samen kunt gebruiken voor een optimale performance, of welke combinaties u het best kunt vermijden. Zo doet u nooit een miskoop.

De betrouwbaarste computer | DaVinci Computers

Perfecte aftersales

Welke componenten ook gebruikt worden, een klein percentage uitval hoort erbij, dat is helaas inherent aan techniek en dat kunnen wij niet volledig voorkomen. Wat wij WEL kunnen doen is u een perfecte aftersales ervaring bieden en altijd klaar staan om u garantie en service te bieden. Zo bieden wij diverse serviceplannen van carry-in, tot home pickup, tot service op lokatie en maximale beschikbaarheid. Dus bent u druk, of wellicht tijdelijk slecht ter been? Bij ons bent u ook in die gevallen zeker dat u snel weer door kunt!

Back to Top